Panellets i Castanyes!
Donem la benvinguda a la tardor i amb ella, a les castanyes i als panellets. Farina d’ametlla, sucre i rovell d’ou són els ingredients bàsics, però no ens oblidem del fruit sec i els complements necessaris.
PACK PANELLETSSom una empresa dedicada a la distribució de matèries primeres per a l'elaboració de pa i pastissos.
Disposem de les millors marques del mercat pel sector professional de la fleca, la pastisseria i el postre.
Servei logístic i atenció tècnica personalitzada a les necessitats dels nostres clients.
Més de 30 anys de dedicació avalen la nostra feina.
Sarrats inicia la seva activitat el 1966, amb un sol producte, el llevat. Un llevat d’una qualitat més que dubtosa, amb caixetes de fusta, enviaments per recader i per descomptat a temperatura ambient.
Avui sobrepassem les 2.000 referències, la qualitat és imprescindible, la presentació del producte i el control de temperatures un deure amb els nostres clients.
El nostre àmbit d’actuació ha evolucionat del gironès a tot Catalunya i d’un bloc d’albarans a la digitalització actual.
Avui som una companyia que ofereix una gamma de productes i un assessorament capaç de satisfer la majoria de necessitats dels obradors de fleca i pastisseria.
Volums i tecnologies pels nous temps, però amb la voluntat de continuar donant als nostres clients el millor servei des de fa 60 anys.
La nostra recepta
Un bon resultat es basa en l'ús d'ingredients de qualitat,
experiència i un veritable coneixement de l'ofici.
Guillem Oferil
25Kg d’energia
Xavi Vàzquez
1L de seny i rauxa
Mónica Cavallé
2Kg de reflexió
Carles López
3gr de saviesa
Anna Besalú
1 cullerada metòdica
Mariona Castell
3L d’alegria
Anna Gurt
5gr de rialles
Joanet Castell
2ml de passió
Jordi Mimó
1 pessic d'experiència
Ester Martínez
1 sac de rigor
Blai Bosch
1 gr d’endreça i poca fressa
Quim Meneses
Una cullerada de companyerisme
David Juanhuix
2L de rapidesa
Sebastià Valverde
1 cullerada d’organització
Carlos Aguirre
1L de calma
Joan Gubern
Unes gotes de gran reserva
Eduard Artero
3cl de perfeccionisme
Enric Coll
1L de sentiments
Joan Granados
8gr de producte Km 0
Aniol Massó
3gr de bondat
Ariadna Juan
4cl d’eficiència
Bernard Jacovic
3L de pressa
Carlos Angulo
2L inquietud
David Marín
4kg de tranquil·litat
Esteve Lozano
1L de bon rollo
Galo Sow
4gr de perseverança
Iker Rueda
7gr de responsabilitat
Larissa Zaldivar
3Kg de felicitat
Manel Lucena
12gr de control
Marc Mur
3gr de "nem fent!
Oussama
Aires de joventut
Pau Formiga
1kg de somriures
A Sarrats Flequera ens hem posat un nou objectiu: prendre mesures per evitar el desaprofitament dels aliments.
Compraries producte a punt de caducar, sabent que està en bon estat i més bé de preu? Sí la resposta és sí, consulta el llistat i truca'ns!
NOVETAT! Massa de croissant, motlle rodó i farcit explosiu.
De la combinació d'aquests tres elements sorgeix el New York Roll, l'última tendència en pastisseria que està arrasant a tot el món. A què esperes? A Sarrats ja en tenim!
La imatge que ofereixen els teus productes són la millor forma per estimular i seduir als clients. Els temps han canviat, i sona tòpic, però ara tenir cura de les xarxes socials i de la presentació del producte és essencial per augmentar la venda del teu negoci.
Si tens algun dubte o suggeriment, serà tot un plaer rebre el seu comentari.
Contestarem el més aviat possible.